Voorbereiden op seizoen 2021!

Het werd weer eens tijd om wat van mezelf te laten horen na zo’n gek coronajaar. 2020 hebben wij toch nog met een mooi aantal koersen af kunnen sluiten. Na mijn vakantie is de voorbereiding op het seizoen 2021 eind november begonnen. Waar ik normaal nog een paar marathons schaats in het winterseizoen was dat dit keer niet aan de orde omdat er geen marathons, i.v.m. corona, mochten worden geschaatst. Daarom ben ik begin december met mijn ploeggenootjes Julia Soek en Lorena Wiebes neergestreken in Altea Hills. Hier zouden wij ruim 3 weken verblijven maar met de ontwikkelingen van corona heb ik besloten om niet terug te reizen voor de feestdagen. Jammer, maar het was de enige juiste beslissing, om zo weinig mogelijk reisbewegingen te maken. Begin januari ben ik verkast naar Benigembla, een plaatsje iets meer het binnenland in. Waar het weer de hele maand december prachtig is geweest kregen wij nu echt wel te maken met een paar serieuze koude regendagen en was trainen op de fiets onmogelijk. Met wat krachttrainingen en rusten de dagen doorgekomen maar was ik weer blij dat ik na een paar dagen de fiets op kon. Op 19 januari sluit ik bij Team DSM aan voor ons eerste trainingskamp dit jaar. Mooi om dan weer met de meiden samen te zijn en verder opbouwen naar het voorjaar. Als alles goed gaat starten wij met Team DSM in Valencia, een meerdaagse etappekoers in Spanje om daarna door te stomen naar de voorjaarsklassiekers. Laten we met zijn allen hopen dat we een normaal wielerseizoen, in goede gezondheid, kunnen draaien. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Leave a Reply

Next ArticleSterker worden van wedstrijd naar wedstrijd!