Nieuwe persoonlijke sponsor Physical Fitness.

Physical Fitness uit Woerden is mijn nieuwe persoonlijke sponsor en zij gaan mij begeleiden met o.a. krachttraining en spinning. Zie http://www.physicalfitness.nl/ .  Deze week ben ik bij Physical Fitness begonnen en ben superblij dat ze dit voor mij willen doen, met de persoonlijke begeleiding en een op maat geschreven programma zal ik hiermee samen met mijn andere trainingen op het ijs en op de crossfiets een enorme basis leggen voor het komende wielerseizoen.

Leave a Reply

2 reacties

 1. Willem van Dongen

  Hallo beste Floor
  Gefeliciteerd en veel plezier, Groetjes Willem.
  Ps groetjes ook aan de familie

  • floortje

   Hallo Willem,

   Bedankt en jullie ook weer succes met de Ronde van Rijsenhout!

   Groetjes Floortje

Next ArticleHet gaat steeds beter......