70996BD1-D988-44B4-96F4-AB0004880FD0

2e in Le Samyn des Dames

Vandaag een koers over ruim 100 kilometer in Le Samyn des Dames met de befaamde kasseienstroken! In een steeds kleiner wordend peloton werden de aanvallen steeds teniet gedaan. Natuurlijk heb ik ook geprobeerd weg te komen. Met nog zo n 15 kilometer te gaan ontstond er toch de beslissende kopgroep van 6 rensters waarin zowel Janneke Ensing als ik aanvallen plaatsten om weg te komen maar we kregen geen ruimte. We hielden de voorsprong en met nog ruim 1 kilometer te gaan lukte het Janneke wel en greep de winst en moesten wij met de overige 5 sprinten om plaats 2 die ik won! De eerste podium plek is een feit! Ben blij met mijn vorm en blij om weer op het podium te mogen staan, dat smaakt naar meer! Zondag zal ik starten in de omloop van de Westhoek!

Leave a Reply

Next ArticleSolo naar de winst in de Omloop van de Westhoek!