Attent in de Omloop van het Hageland!

Zondag was het koers in de Omloop van het Hageland. De weersvoorspellingen zagen er niet best uit maar de regen en extreme wind bleven uit. We reden eerst een grote ronde om daarna de lokale te ronden te rijden. In de laatste lokale ronde begon het echte vuurwerk en was het proberen weg te komen. Zelf heb ik nog een paar keer geprobeerd om weg te komen maar de samenwerking in de groep kwam niet op gang en wilde de meeste ploegen het toch op een sprint aan laten komen. In de laatste kilometers werd het tempo opgevoerd en brak de groep. Samen met Leah zat ik in deze uitgedunde groep.
Leah was voor deze koers onze sprintster en sprintte naar een 3e plaats. Zelf werd ik 7e. Het eerste weekend in Belgie zit er op en ik ben happy zoals ik er nu voor sta!

? Paul Hinninck

Leave a Reply

Next ArticleKoers in Drenthe!!