De 1e en 2e etappe in Luxemburg GP Elsy Jacobs

Een mooi weekend afgesloten zoals jullie eerder hebben kunnen lezen is de proloog vrijdag goed gegaan en zijn we zaterdag gestart in de 1e etappe. Een zware etappe maar ik kon goed meekomen. Uiteindelijk brak de groep in vele stukken. Ik zat in de 1e groep waar men af en toe probeerde weg te komen. Als team werkte we goed samen maar uiteindelijk was het Anna van der Breggen die soleerde naar de eindstreep. Zelf kwam ik als 16e over de finish en steeg ik in het algemeen klassement van 28 naar 18. Vandaag was het Rabobank die de koers volledig onder controle had. Ontsnappen was bijna onmogelijk en gingen we met een compleet peloton op de streep af waar Marianne Vos met de ritwinst ervan door ging. Zelf kwam ik als 46e over de streep maar ga bovenal met een goed gevoel naar huis. In het eindklassement heb ik de 18e plaats behouden en nog mooier ook de 3e plaats in het jongeren klassement heb ik vast weten te houden. Na deze mooie etappe koers smaakt dit naar meer!

Leave a Reply

1 reactie

  1. Jacques

    Proficiat, goed gedaan , als jongste stand houden tussen de toppers is een heel mooie prestatie. Doe zo verder Floortje. Groetjes Jacques

Next ArticleDraai van de Kraai in Rijsoord