De dag van deTrofeo Alfredo Binda….

Vandaag stond ik aan de start van de Trofeo Alfredo Binda een wereldbeker wedstrijd in Italie. Na een goede voorbereiding in Italie was het dan eindelijk zover. Spannend en ook zenuwachtig. Gelijk in de neutralisatie gingen we hard van start! We hadden gelijk een gemiddelde van 42 km per uur dus moest ik echt onderin de beugel. Zo zat ik van voren maar door het hoge tempo ook zo weer van achteren! Op de eerste klim zat ik al zover van achter en met een hartslag die tegen mijn omslagpunt aan zat. Ik kwam tussen de auto’s terecht en moest er uiteindelijk af! Deze koers heb ik heel veel geleerd en gezien dat er bij de dames echt serieus wordt gekoerst. Ik weet wat mij de komende tijd te doen staat.

Leave a Reply

1 reactie

Next ArticleGoeie benen in de Ronde van Vlaanderen