Dottignies en De Ronde van Vlaanderen!

Na mijn mooie zege in Gent Wevelgem is er heel wat op me af gekomen maar gauw ging de knop weer om en stond ik donderdag alweer aan het vertrek in Dottignies een koers over 92,5 km. Het was een mooie omloop. Het was niet makkelijk om weg te komen maar op een gegeven toch met z’n tweeën weg maar mijn medevluchtster kon het niet volhouden en liet zich weer afzakken. Na ruim 30 kilometer alleen te hebben gereden toch weer terug in het peloton. Op de laatste 7 km toch maar weer proberen en weggekomen en gauw een behoorlijke voorsprong waar niemand meer aankwam. Met ruim 43 seconden voorsprong als eerste over de meet. Zondag was het de Ronde van Vlaanderen. Het blijft echt een supermooie koers in een mooi wielerland. Deze zondag was het weer mooi en stond er niet veel wind. Tot 100 km had ik superbenen maar daarna was het kaarsje echt uit en moest ik genoegen nemen met een 46e plaats in een legendarische koers. Nu even gas terug en woensdag startsen in de Energiewachttour die woensdagavond begint met de proloog in Winsum. Ik heb er ontzettend veel zin in!!!

Leave a Reply

Next ArticleEnergiewacht Tour 2015