Een drukke week!

Afgelopen week was een volgeplande week. Het nieuwe jaar begon met het NK Marathon schaatsen in Thialf Heerenveen, dit is normaal gesproken mijn laatste wedstrijd op het ijs en gaat de focus weer helemaal naar het fietsen! Een mooie race over 100 ronden en waarbij ik uiteindelijk blij was met mijn 27e plaats. Maandag en dinsdag waren 2 trainingsdagen op de fiets en woensdag vertrekken naar Duitsland waar we donderdag de ploegenpresentatie in Munster hadden. De plek waar wij ons nieuwe tenue en de fietsen mochten showen als Team Sunweb. ‘s Avonds hebben wij dat nog dunnetjes over gedaan bij de Zesdaagse van Rotterdam waar wij ook onze fans hebben ontmoet! Vrijdag weer een mooi ritje op de fiets gemaakt en zaterdag was het toch even schakelen met de sneeuw en ijzel. Geen dag om buiten op de fiets te zitten en toen toch maar besloten om de schaatsen nog een keer onder te binden en te starten in Eindhoven bij de KPN Marathon Cup. Een mooie wedstrijd waar ik veel in de aanval ben geweest en me heb laten zien, maar nu is het dus echt gedaan met het schaatsen want vanaf vandaag zit ik alweer voor 12 dagen in Spanje met Team Sunweb. Lekker trainen met de voltallige damesploeg. Ik heb er zin in en we gaan er een mooi jaar van maken met elkaar. Ik hou jullie op de hoogte!

Leave a Reply

Next ArticleDe Laatste puntjes op i