Tevreden over het NK Tijdrijden!

Vandaag stond het NK Tijdrijden in Ede op het programma. Na mijn val in Engeland was het even afwachten waar ik vandaag zou staan. Ook heb ik niet specifiek hiervoor getraind. Toch ben ik blij met het behaalde resultaat. De tijdrit over 31 km was niet technisch, rechtdoor, keerpunt en terug. Tijdens de tijdrit geen last van mijn ribben gehad en ik noteerde uiteindelijk een 6e tijd met een gemiddelde snelheid van 45,519 km. De kersverse NK kampioen, Annemiek van Vleuten, was echter oppermachtig met een gemiddelde van 48,632 km. De tijdrit van vandaag geeft weer vertrouwen richting het NK van aankomende zaterdag. Het NK zal waarschijnlijk slopend worden door het warme weer en waarschijnlijk zullen veel rensters de aanval kiezen om een sprint te ontlopen. We gaan het zien!

Leave a Reply

Next Article7e op het NK weg