Een nieuw weekend vol marathons!

Dit weekend volgden de marathons elkaar snel op! Zaterdag avond stond Assen op het programma! Met een

portie gezonde spanning stond ik aan de start! Ik kon meekomen maar had op het moment zelf niet de goede flow! Het was hard werken maar wel gefinished! Met een 35e plaats heb ik deze marathon dan ook afgesloten! Gauw naar huis om  ruim 12 uur later weer aan de start te staan op het “natuur” ijs van FlevOnice! Dat is wel even iets anders dan de mooie gedweilde banen. Werk ijs anders kan ik het niet omschrijven! Eerst werd er een ploegentijdrit gereden! Ik zat in een mixed ploeg met Michelle en Liesbeth! Ervaring hadden we niet en dan ook nog met 1 rijdster minder. Na deze wedstrijd de marathon over ruim 40 km. Ik kon goed voorin blijven en kon ook nog met een ontsnapping mee. De laatste ronde heb ik het wel zwaar gehad maar kon bij de 1e groep blijven! Ik finish uiteindelijk als 29e en in de einduitslag over deze 2 onderdelen op de 30e plaats een plek waar ik tevreden mee ben en natuurlijk weer een ervaring rijker! Volgende week zaterdag staat de 8e KPN cup Marathon in Tilburg op het programma en zondag een cross in mijn eigen Woerden.

Leave a Reply

Next ArticleKilometers maken.....