Het seizoen goed begonnen in de Omloop!

Ik ben mijn seizoen afgelopen zaterdag in de Omloop het Nieuwsblad goed begonnen. Met het slechte weer had ik geen moeite, sterker nog ik genoot ervan! Vanaf de start voelde ik mij gelijk goed en mijn ploeggenoten waren constant in de buurt wat mij nog meer zelfvertrouwen gaf. Energie sparen, sparen, sparen dat was de opdracht die ik mee had gekregen en toeslaan op het goede moment. Naar de Muur van Geraardsbergen toe bracht Franziska mij in de perfecte positie en kon ik de klim goed beginnen. Annemiek van Vleuten gaf op de Muur gelijk gas en Ik kon in eerste instantie met haar mee maar na weer een versnelling van Annemiek kon ik toch niet meer volgen. Ik liet me terugvallen in het achtervolgende groepje van 4 rensters en wij probeerden het gat op Annemiek te dichten maar zij was al gevlogen. Het was in dit groepje dus sprinten voor plek 2. Ik probeerde mij met nog 3 km te gaan volledig te focussen op de sprint met uiteindelijk een 3e plaats als resultaat. Hiermee ben ik superhappy maar deze 3e plaats heb ik ook te danken aan mijn ploeggenootjes van Team Sunweb die tijdens de wedstrijd heel goed werk hebben verricht! Zaterdag staat Strade Bianchi op de kalender, een prachtkoers waar we natuurlijk voor mooie resultaten gaan!

Leave a Reply

Next ArticleHet seizoen “On hold”