Het seizoen weer opnieuw van start!

Na een lange periode van onzekerheid door het coronavirus was de herstart van het seizoen 2020 op zaterdag 1 augustus met de Strade Bianchi. De koers die normaal in het vroege voorjaar wordt gehouden werd nu verreden onder tropische omstandigheden waar de temperatuurmeter soms meer dan 38 graden aangaf. Al vanaf het begin van de koers kwam ik er niet in en had ik extreem veel last van de warmte! Ben gewoon oververhit geraakt en na 40 km was het gebeurd en stond ik geparkeerd met kippenvel over mijn hele lichaam! Dus moest ik de koers gedesillusioneerd verlaten! Aan de voorbereiding lag het niet dit was gewoon domme pech! Nu vanuit Italië door naar Kuhtai in Oostenrijk waar ik met mijn ploeg Sunweb op hoogtestage ga. Bij terugkomst in Nederland zal ik op 23 augustus van start gaan op het NK!

Leave a Reply

Next ArticleDNF NK