La Fleche Wallonie!

Vandaag gestart in La Fleche Wallonië! Gisteren eerst een stuk van het parkoers wezen verkennen maar de Mur van Huy nog even links laten liggen! Wat een mooie happening bij de starten wat een mensen op de been langs het parkoers. Voor de eerste beklimming van de Mur van Huy was het peloton al in 2 groepen uit elkaar gespat. Zelf zat ik in de 2e groep waar ik me goed in kon handhaven. Met de finish in zicht en dus voor de 2e keer Mur van Huy op werd ik in de einduitslag 55e! Blij dat ik deze mooie koers als jongste deelnemer ooit mocht rijden en natuurlijk finishen. Vrijdag naar Borssele waar ik eerst de tijdrit zal rijden en zaterdag de wegwedstrijd!

Leave a Reply

1 reactie

  1. Jacques

    Super goed gedaan Floortje, die koersen maken je sterker en geven ervaring voor de komende jaren. Volhouden zo je bent bezig aan een heel sterk seizoen .Groetjes M&J

Next ArticleTijdrit EPZ omloop van Borssele