Een moeilijke laatste etappe in de Tour de Feminin

Dat de laatste etappe een moeilijke opdracht zou worden daarvan was ik mij wel van bewust! UHC was met zoveel spelers in de top 10 de ploeg die ik in de gaten moest houden. Ik moest sparen sparen sparen! Helaas lukte me het niet om met alle ontsnappingen mee te gaan en toen er een groepje op de beklimming er vandoor ging moest ik deze laten gaan! Niemand in het peloton wilde het zestal nog terughalen en UHC legde het lam. Ik zat dus letterlijk en figuurlijk in de tang bij UHC want die hadden van dat zestal een renster mee voor het eindklassement! Het gat werd groter en groter en ik moest buigen. Uiteindelijk wel een duikeling gemaakt in het klassement en in deze etappe 7e geworden en in het eindklassement 8e! Met 2x etappewinst in deze koers en de winst in het puntenklassement  kan ik toch tevreden achterom kijken! Team NL bedankt het waren mooie dagen!

Leave a Reply

Next ArticleVan La Course naar Londen en Boxmeer en nu richting het EK in Glasgow