Het gaat steeds beter……

Ik ben nu een paar weken aan het schaatsen en het gaat steeds beter en donderdag tijdens de Heideman bokaal heb ik de wedstrijd uit kunnen schaatsen! In70 ronden waar de tempo versnellingen elkaar snel opvolgden heb ik het goed vol kunnen houden. Vorig jaar werd ik als regiorijdster  aan deze wedstrijd toegevoegd en eindigde ik
als 34e en dit jaar als eerstejaars dame een mooie 23e plaats! Deze lijn moet ik dan maar doorzetten. Zaterdag eerst gestart op de Mass start bij de A groep, overall sta ik nu 14e. Daarna starten op de 6e KPN Marathon Cup waar er gereden werd om de Sjoerd Huisman Wisselbokaal. Steeds weer leer ik tijdens de wedstrijden! Ook vanavond kan ik de 70 ronden aan en rijdt ik de wedstrijd weer uit. Met een voor mij mooie 30e plaats ben ik tevreden! Volgend weekend staan er 2 wedstrijden op mijn programma namelijk de 7e KPN Marathon Cup in Assen en zondagmorgen in Biddinghuizen! Ik heb er zin in!!!

Leave a Reply

Next ArticleEen nieuw weekend vol marathons!