Nieuwe seizoen, nieuwe kleuren!!

Terwijl ik dit schrijf, zit ik met Team NL in Gran Canaria. Na de ploegenpresentatie in Berlijn, waarin wij ons nieuwe
tenue aan pers mochten showen ben ik gelijk naar het mooie weer in Gran Canaria vertrokken en heb mijn rode Team Sunweb tenue verruild voor het oranje tenue van Team NL. Het is hier het perfect trainen en ben ik bezig om de vorm naar seizoen 2019 verder aan te scherpen. Na mijn blessure moest ik van ver komen maar het gaat goed met mij. Woensdag vlieg ik door naar Calpe en sluit dan aan bij mijn eigen teamgenoten van Team Sunweb. Met het voltallige damesteam zullen wij dan de komende week hier onze trainingen doen. Terwijl aan de andere kant van de wereld het seizoen in volle gang is moeten wij hier aftellen naar eind februari. We gaan er hopelijk weer een mooi seizoen van maken! Ik heb er zin in!!!

Leave a Reply

Next ArticleContract verlengd met Team Sunweb!