Op dubbele afspraak in Drenthe!

Met vrijdag de Drentse Acht van Westerveld trapten we het koersweekend in Drenthe af! De koers gaat over 140 km en waarbij 2x de VAM berg over wordt gegaan maar voor de rest een vlakke koers. De wind wasnagenoeg niet aanwezig dus wanneer het tempo in het peloton werd opgeschroefd en het dus brak liep het uiteindelijk toch allemaal weer samen en was het opmaken voor een peleton sprint waarbij ik in stelling werd gebracht. Ook voor mij een nieuwe situatie  en uiteindelijk sprintte ik naar plek 6! Zondag de 2e wedstrijd in de WWT een wedstrijd over 157 kilometer waarin diverse kasseien stroken waren opgenomen en waarbij we 4x de VAM berg gepresenteerd kregen. Ook vandaag voelde ik me sterk en kon ik vooraan goed mee komen! Geprobeerd om de groep kleiner te krijgen maar we gingen toch met een vrij grote groep naar de streep waarbij Amy de winst naar zich toetrok en waarbij wij de kaart Rivera trokken. Het werden wel 3 top tien plaatsen voor Team Sunweb maar niet de gewenste podiumplek. Met plek 6,9 en 10 moesten wij genoegen nemen.

Leave a Reply

Next ArticleWinst in Zwevezele!