Podium in La Fleche Wanzoise

Op een mooie lentedag……. Vandaag was ‘t koers in Wanze. Door de hoge temperaturen voor de tijd van het jaar moest ik even wennen. Met 10 ronden te gaan en een totaal van 82 km gingen we van start met circa 70 vrouwen. De eerste 2 ronden had ik het best wel even moeilijk maar ik had maar 1 opdracht en dat was voorin blijven rijden. Na de 3e passage kwam het goede gevoel en begon ik lekker mee te draaien. Tijdens de koers waren er wel wat ontsnappingen die uiteindelijk op niets uitliepen. In ronde 7 reed er een groep van 14 weg en ik zat erbij. We kregen de bel! Het spel was op de wagen! Een Australische en Francaise reden uit de groep weg en hielden een nipte voorsprong en ik won de sprint van de achtervolgende groep en werd 3e!!

Leave a Reply

Next ArticleKoers in Drenthe!!