Wat een ervaring op het WK in Yorkshire!

Met een gouden en zilveren medaille op het WK op de weg kunnen we zeker spreken van een geslaagd WK voor Nederland. Wij wilden als Nederland er een harde koers van maken en Demi trok vol door op de 2e beklimming en plaatste ik even later een aanval maar kreeg niemand mee en liet me weer afzakken daarna ging Annemiek er vol vandoor en sloeg gelijk een gaatje. Met landgenote Anna in een groepje van 7 daarachter en de overige NL rensters daar weer achter. Met nog 104 km te gaan zou je denken dat dit een onmogelijke opgave voor Annemiek zou zijn maar met het verstrijken van de wedstrijd kilometers bleek het toch te kunnen met een solo! Voor mij was het mijn eerste WK bij de elite en ben ik weer een ervaring rijker en hopelijk gaan er nog vele mooie WK’s volgen. Nu op naar de laatste 2 wedstrijden van het seizoen. Op 5 en 6 oktober gaan we er met Team Sunweb weer vol voor in Italie om daarna te gaan genieten van mijn vakantie!

Leave a Reply

Next ArticleEinde seizoen en de Nacht van Woerden!