4e in de 2e etappe in de Tour de Feminin!

In de etappe van vandaag kregen wij na 31 km al de eerste serieuze beklimming! Deze beklimming kwam op 54 km weer voor onze wielen! 1 renster had de aanval gekozen en kreeg later gezelschap van nog 3 rensters! Zelf was het voor mij zaak om de rensters van UHC in de gaten te houden omdat ik daarvan de komende dagen de grootste tegenstand van verwacht!  Het viertal had een voorsprong van ruim 1.30 minuut en in de laatste 20 km werd er in het peleton serieus gereden om de voorsprong te laten slinken!  Voor bijhalen van de rensters was het te laat maar op 15 seconden zijn wij gekomen en hadden we 1 koploopster opgeslokt! De pelotonsprint pakte ik wel en werd dus 4e! De gele trui blijft om mijn schouders en ook de sprint trui blijft in mijn bezit! Morgen eerst een tijdrit en s middags een korte etappe!

📸 Paul Hinninck

Leave a Reply

Next ArticleEen dubbele afspraak in de Tour de Feminin!