Een dubbele afspraak in de Tour de Feminin!

Vandaag was het een dubbele afspraak in de Tour de Feminin. Vanmorgen begonnen met een tijdrit over 14,6 km! Helaas kon ik het verschil niet maken en moest mn meerdere erkennen in de meiden van UHC en wat inhield dat ik ook mijn leidende positie moest afstaan aan een UHC renster! Ik was gezakt naar de 4e plaats in het algemeen klassement.Vanmiddag ging de etappe over ruim 70 km als een raket van start en lag het tempo gelijk hoog! Voor mij zaak om allert te zijn en boniseconden te pakken om zo toch nog uitzicht te houden op een mooie eindklassering! In de eerste boni sprint kon ik toch nog 2 seconden pakken! In de slotkilometers voelde ik me nog sterk en werd het een sprint en kon ik de winst naar mij toetrekken! Weer opgeklommen naar de 2e plaats en morgen nog een mooie laatste etappe op het programma. Hopelijk kan ik nog een mooi kunstje uithalen tegen het blok van UHC. Aan Team NL ligt het niet, we gaan ervoor!

Leave a Reply

Next ArticleEen moeilijke laatste etappe in de Tour de Feminin