B8EDAD22-B2D9-4074-B06E-6953EF8267CD

De kop is eraf in De omloop het Nieuwsblad!

Zaterdag tijdens de opening van het Belgische wielerseizoen bleek voor team Sunweb een podiumplaats niet haalbaar maar zelf ben ik tevreden! De koers was niet hard genoeg met de wind constant op kop en het op de kant trekken was er niet bij en viel er dus niets te forceren! Uiteindelijk kwam ik een kopgroep van 9 en kregen we een voorsprong van ruim 50 seconden maar vlak voor de Muur van Geraardsbergen werden we ingelopen en smolt het in stukken gescheurde peloton weer samen tot een groep van ruim 30 rensters en moesten we ons klaarmaken voor de sprint welke voor Team Sunweb niet helemaal vlekkeloos verliep en een plaats 5 opleverde voor Rivera en zelf 32e! Niet het resultaat waar ik op had gehoopt maar met mijn vorm zit het goed en die ga ik meenemen naar de volgende koersen! Tot dinsdag in Le Samyn!

Leave a Reply

Next Article2e in Le Samyn des Dames