De opening van het seizoen 2020 is bijna in zicht!

De start van het Europese seizoen komt nu wel heel dichtbij. Een deel van mijn teamgenootjes hebben afgelopen maand in Australie het seizoen al goed afgetrapt, hopelijk kunnen we deze lijn de komende maanden doortrekken. Op dit moment zit ik met Team Sunweb in Calpe om de laatste traininings kilometers in het zonnetje te maken voordat het seizoen 2020 losbarst. De afgelopen weken heb ik veel kilometers gemaakt, eerst in Gran Canaria met de NL selectie en daarna door naar Monaco. Ook daar zijn de omstandigheden perfect. Keihard werken, met trainingsblokken van 4-6 uur en dan weer een koffierit. Maar ondanks de zware blokken kan ik ook genieten van de mooie omgeving van zowel Frankrijk als Italie. Maar nu sta ik echt te popelen om eind februari in de Omloop het Nieuwsblad van start te gaan! Let’s 2020 begin!!!!!

Leave a Reply

Next ArticleHet seizoen goed begonnen in de Omloop!