Eindelijk van start!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat van mezelf heb laten horen maar na het behalen van die gouden plak op het WK ploegentijdrit is oktober voor mij een rustperiode en tijd voor vakantie en familie en vrienden om daarna in november te beginnen om de basis te leggen voor een nieuw seizoen!

Uiteraard fietsuren gemaakt maar in de winter vind ik het ook heel leuk om marathons te schaatsen en ben dan ook tot en met het NK marathon op 1 januari 2018 wekelijks in de KPN Marathon cup van start gegaan! Het NK sloot ik af met een goede 15e plaats! Daarna is de focus weer volledig op de fiets gericht en heb ik januari en februari een aantal trainingsweken gehad in Portugal met de Nationale selectie en met mijn ploeg Team Sunweb in Spanje. Met de vorm zit het goed en zaterdag 24 februari starten in de Omloop het Nieuwsblad! Ik heb er heel veel zin in!

 

Leave a Reply

Next ArticleDe kop is eraf in De omloop het Nieuwsblad!