Het Belgische Wielerseizoen ook in gang geschoten!

Met de omloop van het Nieuwsblad is vandaag het Vlaamse wielerseizoen geopend. Diverse valpartijen ontsierden de koers en Lucinda was hier ook bij betrokken maar zij kon gelukkig met hulp van ploeggenote Julia weer aan de voet van de Molenberg terugkeren. Ook Janneke en ik zaten constant van voren in de goede groep. Zowel Janneke als Lucinda probeerde een aanval te plaatsen maar zonder resultaat maar op de muur van Geraardsbergen ontstond dan toch de beslissende kopgroep van 8 rensters waar ik ook bij zat! Er werd hard gereden en ook hier werd geprobeerd uit de groep weg te komen totdat Blaak de beslissende aanval koos! Ik zat op mijn limiet en kon net niet mee! De samenwerking in de groep was weg en een groep achtervolgende rensters konden vlak voor de finish bij ons aansluiten waarbij het voor mij een 10e plaats werd! Jammer er had echt meer ingezeten maar met mijn vorm zit het goed en kan ik met de beste rensters mee! Vol vertrouwen ga ik morgen starten in de Omloop van het Hageland! Hopelijk kunnen we daar met Team Sunweb ook iets moois laten zien!

Leave a Reply

Next ArticleAttent in de Omloop van het Hageland!