Het zat niet mee in de BLT

Vrijdag ging de etappe over 120 km van Gennep naar Weert. De koers verliep snel en er waren diverse aanvallen maar niemand kwam weg en werd het dus een massasprint!zelf na 90 kilometer veel last ondervonden van mijn bovenbeen en kon geen kracht zetten en fietste ik als het ware met een been! Vanaf zaterdag zou het echt koers worden maar het wilde nog niet echt lukken met mijn been. Toch gestart maar na ruim 60 kilometer ging het echt niet meer en ondervond zo veel last van mijn been en heb ik in de remmen geknepen! Zo jammer, in principe had ik hier een mooi resultaat neer willen zetten. Maar nu dus gedwongen een paar dagen complete rust en maandag mijn lichaam laten controleren dan vanaf woensdag weer op de fiets en op naar de laatste wedstrijden van het seizoen. Te beginnen a.s. zondag in Madrid!

Leave a Reply

Next ArticleOngelooflijk goud bij WK TTT in Bergen Noorwegen!