Ongelooflijk goud bij WK TTT in Bergen Noorwegen!

Op een prachtige zonnige zondag in Noorwegen gingen wij als 4 na laatste van start in de ploegentijdrit. Uiteraard met de ambitie om op het podium te komen.

Tijdens de rit hebben wij als team gebruik gemaakt van elkaars sterke punten en reden wij ook echt als team. Op de beklimming waren wij dan ook nog steeds met 6.

Toen wij op het laatste stuk te horen kregen dat wij niet voor brons of zilver reden maar daadwerkelijk voor goud gaf ons dat een boost van heb ik jou daar en leek het wel of we nog meer vleugels kregen. In een tijd van 55.41 kwamen wij over de finish met een gemiddelde snelheid van 45.795 per uur mochten wij in de hot seat plaatsnemen en moesten wij dus de zenuwen in bedwang zien te houden omdat er nog 3 ploegen binnen moesten komen en ik kan je verzekeren dat het echt super spannend was en toen uiteindelijk ook de torenhoge favoriet over de finish kwam brak de blijdschap los. We hebben het gewoon geflikt en zijn WERELDKAMPIOEN TTT geworden. Dit is echt zo gaaf! Ik zit op een gouden wolk!!!!!! Topteam Topprestatie! Dit is een mooie afsluiting van het seizoen en ga nu eerst met vakantie om dan in de loop van oktober weer met frisse moed aan de opbouw te beginnen. Natuurlijk zien jullie mij dan de komende tijd op de schaatsen in de KPN Marathon Cup

Leave a Reply

Next ArticleEindelijk van start!