Na een 14e plek op het NK naar de winst in de Tour de Feminin!

Na een aanvallend gereden NK welke niet werd beloond met een mooie klassering, ik werd uiteindelijk 14e ben ik dinsdag met de nationale selectie afgereisd naar Tsjechië voor de Tour de Feminin! Ook hier is het warm en moesten we vandaag ruim 119 km koers afleggen van Krásná Lípa naar Varnsdorf! Onderweg wat premie sprints kunnen pakken! Team UHC was erg actief in de koers maar kon natuurlijk niet overal op reageren en moest het slim spelen! Toen er weer een vertrok we zaten toen al in de finale heb ik eerst volle bak meegereden maar met nog 1,5 km te gaan niet meer overgenomen en toen ben ik er vlak voor de streep vol overgegaan en kon ik de winst naar mij toetrekken! Morgen starten in het geel!

📸 Paul Hinninck

Leave a Reply

Next Article4e in de 2e etappe in de Tour de Feminin!