OVO Energy Women’s Tour 2019.

Waar het de eerste dagen in deze mooie ronde op een massasprint uitdraaide begonnen we donderdag met serieus klimmen! Deze donderdag 3 plaatselijke ronden waar we telkens een venijnige klim moesten verteren! Met mijn val van woensdag waar ik tijdens de voorbereiding van de tussensprint een harde klapper maakte op het asfalt en waarna nog een hele groep rensters in volle vaart op mij inreden heb ik de koers op woensdag, nadat deze geneutraliseerd was, wel kunnen vervolgen en uit kunnen rijden, in tegenstelling tot een aantal andere rensters die de wedstrijd hierdoor moesten staken, maar waar ik, wat s avonds bleek helaas wel een gebroken/gekneusde rib(ben) aan over heb gehouden en mijn knieband behoorlijk is opgerekt. In de finale op donderdag reed er een groep van 3 weg en Liane was present! Wordt 2e en pakt de leiding in het algemeen klassement! Vrijdag reden wij de koninginnen etappe, waar wij moesten proberen de groene trui binnen de Sunweb ploeg te houden! Deze etappe was er voor mij 1 om door te komen met mn gebroken/gekneusde rib(ben), dit viel niet mee en voelde op het laatst toch als overleven en finishen. Het groen hebben we helaas niet binnen kunnen houden! Morgen de laatste etappe, eerst maar eens goed verzorgen en kijken hoe ik me voel morgen! Vandaag besloten om niet te starten in de laatste etappe. Ondervind te veel last van mijn val van woensdag en moet me gaan richten op herstel en de mooie koersen die nog gaan komen! Jammer maar het is niet anders om zo deze mooie wedstrijd te verlaten! Thanks OVO Women Energy Tour and hopefully till next year!!!!!

Leave a Reply

Next ArticleTevreden over het NK Tijdrijden!