Presentatie ploeg, Sporttalent van Woerden en nog veel meer!

Afgelopen week was een week vol met mooie dingen. Vorige week zondag begon het met het NK Marathon in Groningen. Met een portie gezonde zenuwen stond ik aan het vertrek, het was vanaf het begin gelijk volle bak en de tempo wisselingen volgden zich snel achter elkaar op! Half koers moest ik de dames toch laten gaan en was de wedstrijd voor mij gedaan. Dit was voor mij ook de laatste wedstrijd van het seizoen en vanaf nu staat alles weer in het teken van het fietsen. Dinsdag vertrokken richting Berlijn en woensdag de ploegenpresentatie in Franse ambassade in Berlijn. Woensdag was echt een super dag waar wij onze nieuwe kleding mochten showen. De sfeer in de ploeg is super en blij dat ik er weer deel van mag uitmaken! Hopelijk kunnen we dit jaar met de ploeg weer mooie dingen laten zien! Vrijdag naar het Rabobank Sportgala in Woerden waar de sportman/vrouw en talent werden gekozen! Dit jaar ben ik weer genomineerd voor het Sporttalent en mocht uiteindelijk ook dit jaar weer de prijs mee naar huis nemen. Ben er weer superblij mee. Tussen al deze leuke dingen door toch ook de nodige trainingsuren gemaakt, gisteren ook nog te gast geweest bij Radio M, Namen en Rugnummers van RTV Utrecht en dinsdag vertrek ik naar Spanje voor een trainingskamp met de ploeg!!! Ik hou jullie op de hoogte.

Leave a Reply

Next ArticleSeizoensstart in de Ladies Tour of Qatar!