Tijd voor een update!

Normaal gesproken begin ik 1 november met trainen maar dit jaar liep het even anders door mijn valpartij in de Route de France. Op 29 september ben ik terug geweest in het ziekenhuis en zowel het sleutelbeen als het schouderblad zagen er goed uit en mocht ik beginnen met fysiotherapie om te zorgen dat alles weer soepel gemaakt wordt en dat ik de kracht terug ga krijgen om weer normaal te kunnen functioneren. Samen met mijn trainer Dirk en fysiotherapie Aktief Woerden hebben we een plan van aanpak gemaakt. De week erop langzaam begonnen met het fietsen op Elite trainer en na een paar keer binnen te hebben gefietst naar buiten de weg op. Wel wennen maar met kleine stappen ging ik vooruit. Ook het hardlopen is in deze periode een vast onderdeel van mijn trainingen. Zo werden mijn trainingen elke keer iets uitgebreider en uiteindelijk ook de sportschool in en langzaamaan de schouder gaan belasten. Op 25 oktober was hier in Woerden een veldrit, de Nacht van Woerden. Hier sta ik al een paar jaar steevast aan het vertrek en eigenlijk wilde ik nu ook starten. ‘s Morgens heb ik voor het eerst mijn crossfiets gepakt en heb een kleine cross training afgewerkt. Wel spannend maar ik besluit ‘s avonds wel van start te gaan. Niet met ambities maar rij deze cross toch mooi uit en eindig op een 38e plaats. De kop is eraf. Ook met het schaatsen ben ik mijn rondjes af gaan werken en op 5 november ben ik voor het eerst in actie gekomen bij de Topdivisie dames van de KPN Marathon Cup in Tilburg ook hier kan ik meekomen en schaats de wedstrijd uit. De week erop in Heerenveen gaat ook goed ondanks dat ik de voorkeur heb voor werk ijs. Vorige week ben ik vertrokken voor een week trainingskamp in Spanje, Calpe en ben hier fietskilometers aan het maken. De eerste dagen waren best zwaar maar voel me met de dag groeien. Ik ben weer op weg terug!

Leave a Reply

Next ArticleEen drukke week!