Van ploegenpresentatie naar trainingskamp!

Na een mooie ploegenpresentatie bij Move Amsterdam zijn wij doorgereisd naar Calpe om daar ons 1e trainingskamp van het nieuwe seizoen af te werken. Wij zijn met de volledige damesploeg hier en ook de heren zijn aanwezig! Altijd weer een beetje aftasten waar we allemaal staan op dit moment. Mijn persoonlijke doel voor komend seizoen is om weer een stap te maken en dat we het nieuwe seizoen met het team mooie dingen kunnen laten zien! Daarbij is de basis die je nu legt zo belangrijk, dat neem je gelijk mee bij aanvang in het seizoen! Team Sunweb zal in Australië het seizoen aanvangen maar zelf start ik daar niet! Na mijn trainingskamp in Calpe ga ik de kerstdagen in Nederland doorbrengen! In januari zal ik een trainingskamp met NL selectie in Gran Canaria afwerken. Vervelen is er dus niet bij! Ik wens jullie allemaal alvast fijne kerstdagen en een mooi, gezond en sportief 2020 toe!

Leave a Reply

Next ArticleDe opening van het seizoen 2020 is bijna in zicht!