Wat een dag……..

90 km op weg in de Novilon EDR Cup en rijdend in de eerste groep en toen was ‘t bam op de kasseienstrook! Het ging allemaal zo snel, wat er precies gebeurde weet ik niet maar………ik lag op de grond wilde weer opstaan en hup m’n fiets op maar dat ging niet goed! Auwwwwww mijn elleboog! De ambulance in en naar het ziekenhuis in Emmen. Daar werden foto’s van mijn elleboog gemaakt en toen ik de uitslag kreeg was dat voor mij het meest gunstige bericht! Gekneusd! De wond bleef bloeden, waarschijnlijk een slagadertje geraakt maar deze hebben ze toch tot stoppen gebracht. Morgen zal alles wel stijf en blauw zijn maar met een weekje rust ga ik met vol vertrouwen naar de Trofeo Binda op 30 maart! Maandag 24 maart vertrek ik al naar Italie om me daar een paar dagen in de bergen te gaan voorbereiden.

Wel was het mooi dat de meiden van Team Giant Shimano goed hebben samengewerkt zodat Kirsten de zege kon pakken!!

Leave a Reply

3 reacties

  1. Jacques

    Leuk te horen dat je maar een weekje buiten strijd bent..Succes in Italie.. We duimen voor een gunstig resultaat

  2. jeroen

    Beterschap en sterkte verders meis en hopen op snel herstel zal voor je duimen kanjer gr xxx

Next ArticleVoorbereiden in de bergen!